4 masters laten je meegenieten van hun loopmomenten, hun fysieke afzien, hun levenswijsheden die aan de oppervlakte komen tijdens het lopen, ...

12 januari 2006

Avondtraining

2de training in 2006, 2de keer massa atleten (26) aanwezig.
We zijn goe bezig!
Eerst even uitgelegd dat er verschil is tussen een weerstandsinterval en een uithoudingsinterval. Dat laatste is bedoeling op donderdagtraining, ieder binnen eigen mogelijkheden, daarom wordt training ook steeds voorzien voor 2 niveaus!
Het liep wel lekker, hoewel ik me voorgenomen had om me wat in te houden, en niet te zondigen tegen eigen richtlijnen om gewoon te "rollen". Maar als je je goed voelt dan wordt dat rollen al snel meer!
Moest toch even slikken toen tijdens de rustronde (ring Overpelt) een van de atleten - ik liep achteraan - vroeg om wat uit te zakken, en dan vertelt dat hij gisteren ontslagen is op zijn werk! Hoe kan je dan nog gaan lopen, zou menig mens zich afvragen. Maar een "loper" begrijpt dat, je moet het ergens kwijt, en voor ons is er niets beter om dat eruit te lopen.
De tweede stuk tempo hoefde het dan ook voor mij niet echt meer, hoewel mijn knie na 2de spuit gisteren het wonderbaarlijk goed doet. Want dat herhaalde de specialist gisteren nog maar eens: het is een wonder dat je nog loopt, dat je knie eigenlijk geen vocht maakt, met zo'n kraakbeenkwetsuur!
Om maar aan te geven aan de twijfelaars dat het wel dgelijk mis is met de knie, hoe goed ik soms ook heb en zal kunnen trainen, het kan ook weer even snel veel minder zijn!
Kop op Roger, voor jou klaart het straks ook weer op, met of zonder wonder!