4 masters laten je meegenieten van hun loopmomenten, hun fysieke afzien, hun levenswijsheden die aan de oppervlakte komen tijdens het lopen, ...

19 januari 2006

Interval met gevolgen

We wisten dat we ons woensdag konden verwachten aan 12x600, gelukkig bleek voor ons 11x600 (gezien onze leeftijd!) voldoende.
De piste bleek te gevaarlijk glad, zodat we weer uitweken naar de Berkendreef, en omdat die precies 600m is toch aan de bocht, hebben we telkens op en neer gelopen.
In overleg met Johan Stinckens zouden we 2x22/100, 8x21 en 1x22 doen.

Omdat ook Erik Gerits en Johan Schildermans meeliepen - aan de tijden van de freaks - gingen ook onze tijden al vanaf begin naar beneden.
In begin enkele aan 21/100, maar de meesten zullen rond 20.5/100 en sommige zelfs 20/100 geweest zijn. En dan was de rust soms nog erg kort ?!
Lang geleden dat ik nog zo kon trainen, zonder al te veel last van de knie. Had het toch echt moeilijk, wat later op de avond bleek. Een keer in de zetel, gewoon in slaap gevallen: nog eens echt het gevoel na een training zoals in de betere jaren bij Ivo.
Vanmorgen blijkt echter dat de training nog meer sporen had nagelaten: serieuze pijn in de liesstreek, blijkbaar verrekking opgelopen. Voelt momenteel niet prettig aan, benieuwd of ik vanavond kan meelopen op training.