4 masters laten je meegenieten van hun loopmomenten, hun fysieke afzien, hun levenswijsheden die aan de oppervlakte komen tijdens het lopen, ...

14 januari 2006

Rustige vrijdagtraining

De training vrijdagavond - in de winter de maffiatour - verliep evenals vorige week zoals het eigenlijk hoort: rustig, een tempo dat iedereen kan volgen.
Je zou denken, de echte "vlammers" waren er niet bij, maar Sus hield zich zelfs opvallend rustig. Maar dat kan ook te maken hebben met parcourskennis, want enkele vrijdagen geleden - na een sanitaire stop - was hij de verkeerde kant op gelopen.
In elk geval, op deze manier geniet iedereen ervan. We waren slechts met 6, aantal vaste vrijdagavondgezichten waren er verwonderlijk niet, maar die zullen zich wellicht in het geheim speciaal voorbereid hebben om zondag in Lille elkaar te bekampen.
Ze kunnen gerust zijn, mijn knie laat echt knallen niet meer toe.
En als ze zouden denken, zelfs zonder die knie... dan frissen ze hun geheugen maar eens op toen ze 2 jaar geleden ook dachten dat iemand die pak ouder is hun niets kon maken.
Want met die herinnering moet ik me sussen (?), zoiets zal in werkelijkheid niet meer gebeuren. Maar het zijn wel herinneringen die nooit kunnen gewist worden.