4 masters laten je meegenieten van hun loopmomenten, hun fysieke afzien, hun levenswijsheden die aan de oppervlakte komen tijdens het lopen, ...

12 april 2006

Gisteren, vandaag, morgen ........

Dinsdag, intervaldag ... zonder motivatie naar training vertrokken en dan ook nog tot de vaststelling komen zonder trainingspartner te moeten lopen .... dan maar met Kristof, Roel, Sus en Peter. Lukte ook nog vrij goed, zeker als je weet dat die mannen altijd wat seconden sneller lopen. Onderweg nog wat extra prikkels opgedaan bij het passeren van Jean E. Conclusie van enkele onder ons : petje af voor wat hij (Jean E) allemaal presteert. Op einde goed moe, maar tevreden en morgen lekker rustig loslopen, wat ik vanavond ook heb gedaan. Eerst even in hof werken en daarna 45' langs het kanaal in alle rust en op 't gemak. Wat is het toch rustig wonen en trainen in Neerpelt. Voor morgen is het weer afspraak om 18h a/d Jean E - brug, vanwaar we aan 'n duurloop van ongeveer 1h beginnen door het Hageven of wordt het een lange duurloop...?
Tel zelf : 1h Jean H + 1h Jean E = 2h Jean HE(ndrikx) (sorry Jean E volgende week is de lange dl voor U). Vervolgens nog 1 dagtaak op Goede Vrijdag en dan genieten van een lang Paasweekend.

1 Comments:

Blogger forrest said...

Sorry JeHe ...
in naam van de Boseind-masterrunners ... dat je trainingsmakkers er niet waren.
Maar door omstandigheden hebben we dinsdagnamiddag zelf geintervald
Ik had Johan Stinckens nog verwittigd dat we niet op training konden zijn.

8:15 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home